Tallin Hevoset:

Hannover ruuna Albus Dumbledor "Albus" (synt 2001)
Omistaja: Maija

Dumble on Maijan silmäterä. Luonteeltaan kiltti ja lempeä joskus hieman hassu. Esteillä reipas! Tämän kanssa harjoitellaan taas lisää :) Albus ei ole tuntikäytössä. Albus valmentautuu viikoittain enimmäkseen esteratsastuksessa.
Koulutustaso Helppo A ja re 110cm . Albuksen kanssa Maija suoritti ohjaajaopintojen estekokeet.
Haflinger tamma Nophretete "Noppa" (synt. )
Omistaja: MW-Talli/MaijaNoppa muutti tallille talvella 2016. Luonteeltaan täys 10! kiltti ja lempeä. Joskus hieman arka. Ratsastaessa hieman itsepäinen, mutta kiltti. Noppa on toiminut talven 2016-2017 Maijan projektiheppana koulussa. Tasoltaan tällä hetkellä n. helppo B ja tamma hyppää kivasti. Rutiinia lisää ja hiukan notkeutta niin Akseliina pääsee kisaaman tamman kanssa.

SH-Tamma Vipsi (1.8.2003)
Omistaja: MW-Talli/Maija

Vipsi on ex-ravuri. Sillä on tehty myös muutama varsa. Kiltti ja maastovarma pieni tamma, jolla voi myös ajaa. Opettelee ratsunhommia pikkuhiljaa ja kohottaa kuntoa maastolenkeillä. Pikku hiljaa pääsee mukaan muuhun toimintaan. Tamman hampaita on hoidettu ja pikku hiljaa ne saadaan (toivottavasti) kuntoon. Ratsukoulutus aloitettu.

SH-Ruuna Virin Viikari "Vikke"
Omistaja: Maija, Henna, Tanja


Vikke on luonteeltaan kiltti ja symppis, aina pieni pilke silmäkulmassa. Vikke on kuntoutuslomalla ja pikku hiljaa palailee normaaliin arkeen. Ruuna tekee tuntihommia ja onkin suosittu tuntiheppa niin aikuisilla kuin lapsilla niin kokeneella tai aloittelijalla. Koulutustaso tällä hetkellä Helppo A ja re 50cm. Tälllä hetkellä Tanja vastaa Viken treenaamisesta ja tavoitteena onkin suokkiluokat kouluratsastuksessa kesällä 2017. Ruuna on Tanjalla ylläpidossa.

Pv- tamma Rufia (synt. 2008)

Omistaja: Maija

Rufia on kiltti ja järkevä ratsun alku. 2015 kesänä kävi ikävästi ja tamman jalka murtui joten nyt vasta päästään pikku hiljaa tosihommiin.Tamma ei ole tuntikäytössä vaan tulevaisuuden suunnitelmiin kuuluu Emman tai Maijan toimesta kisakentät niin esteillä kuin koulussa. Katsotaan ajan kanssa miten käy.

Koulutustaso tällä hetkellä Helppo B ja 80cm


Rist.tamma Pallas Tequila "Teukka" (synt.2000)

Omistaja: Maija


Teukka on monipuolinen harrasteratsu niin kouluun kuin esteille. Vetää Tequila myös kärryjä ja rekeä. Tamma on toiminut Emman kisahevosena esteillä, koulussa sekä viime kaudella myös kenttäratsastuksessa hyvällä menestyksellä. Tällä hetkellä Tequila on sairaslomalla murtuneen jalan vuoksi. Saa nähdä miten jatkossa käy. Jalka näyttää parantuvan todella hitaasti!

Koulutustaso Helppo A ja 105cm

Rist. tamma Zafiiri (synt. 2008

Omistaja: Maija


Zafir on ollut Maijalla varsasta asti ja koulutus eteneekin jatkuvasti. Maija käy säännöllisesti Zafiirin kanssa sekä koulu- että estevalmennuksissa. Zafiiri toimi myös Maijan kurssihevosena Ypäjällä. Tällä hetekllä tamma tekee tuntihommia niin aikuisten kuin lasten tunneilla. Luonteeltaan Zafiiri on kiltti ja lempeä. Herkkä ja nöyrä ratsastaa. Koulutustaso Helppo A ja re 90-95cm. Zafiiri on kaikkien lemppari !

LV-ruuna Hustele Boy "Roni" (synt.1999)

Omistaja: Maija


Roni on ollut Maijalla myös varsasta asti. Huumorintajuinen ja hauska ruuna. Hyppää kerrostalojen yli jos kuski vain uskaltaa ja taittaa helpot koulukuviot. Roni vetää myös kärryjä ja rekeä. Ruuna ollut aina ratsastuskäytössä. Luonteeltaa Roni on kiltti ja symppis.

Roni viettää ansaittuja eläkepäiviä ja etsii itselleen tunnollista hoitajaa!


WPB ruuna Smiling Dior "Dille" (synt 2007)

Omistaja: MaijaDille on ollut Maijalla varsasta asti. Dille tekee eritasoisia tunteja. Emma on kilpaillut Dillellä niin esteillä ja koulussa (Aluekisoissa Helppo B & Helppo A). Luonteeltaan poni on kiltti, leikkisä ja lempeä, jossain tilanteissa hieman arka. Koulutustasoltaan tämä vekkuli poni on Helppo A ja re 90-95cm. Dille tekee koulu- ja estetunteja. Dille opiskelee Marikan kanssa Kemiössä. Oppilaat ovat myös käyneet kisaamassa ponin kanssa.Shetlannin poni Metsolan Tuuli "Tuuli" (synt. 2007)

Omistajat: Perttu Pohjola ja Eemeli Ojaranta

metsolan_tuuli110409st3.jpg

Tuuli on Maijan poikien poni, Erittäin huumorintajuinen ja hassu, reipas poni. Hyppää kuin kumipallo ja kulkee hienosti myös sileällä. Kärryjä vetää silloin kuin ponia itseä kiinnostaa. Luonteeltaan poni on kuitenkin kiltti ja ystävällinen. Koulutustaso Helppo B ja re 70cm. Vaihtaa myös laukat hyvin. Tuntikäytössä.Lv tamma Bublebee "Pamela" (synt 1992)

Omistajat: Peppi Pohjola ja Ronja Levonmaa

098.jpg

Pamela siirtyi alkuvuodesta 2016 vihreimmille niityille.Shettis ruuna Prökö "Pontus" (synt.2000)

Omistajat: Henna, Teemu sekä Ronja

Pontus on monipuolinen harrastusponi esteille ja kouluun. Shetlanninponiksi isokokoinen veitikka. Pontus vetää kärryjä mielellään ja on oiva lasten talutusponi. Koulutustaso on Helppo B ja re 60cm.

Russ poni Pegaso "Pepe" (synt. 2003)

Omistajat: Ronja ja Maija

pepe.jpg

Pepe on lempeä ja kiltti kaikkien suosikki. Luonteeltaan täysi 10! ja ennemminkin hiukan tahmea kuin reipas. Dieselmoottori... Osaa perusjutut ja hyppää ihan hyvin. Ronja kisaa ponilla koulua- ja esteitä. Tekee lasten tunteja. Koulutustaso Helppo B ja re 60-65cm Tuntikäytössä.


Haflinger poni Dosia, Tossu

Omistaja: Maija/Talli

Tossu on 140cm pikkuponi. Luonteeltaan täys 10!

Tossu on leppoisa kaveri mikä ei hätkähdä mistään. Tossu on mukana pienten lasten talutustunneille ja tapahtumissa. Tamma on mukana myös muilla tunneilla. Poni on herkkä ratsastaa. Tasoltaan tällä hetkellä Helppo B ja re 40cm. Keväällä jatketaan esteharjoituksia! Maastossa kenen tahansa ratsastettavissa, kentällä reippaampi. Tästä tehdään tulevaisuudessa vielä hieno kouluponi (on semmoiset vieterit kavioiden alla...),

Flaming Oliver , Olli

Fbw vanhus joka tekee aikuisten ja lasten tunteja. Hyppää esteitä enemmän kuin mielellään. Kiltti ja symppis ruuna. Kakkien suosikki!

Ruuna on tallilla ylläpidossa.