Ratsastustunnit:

Tallilla järjestetään ohjattuja ratsastustunteja. Lapsille/nuorille ja aikuisille tasosta riippumatta.

Tallilla kiinnitetään erityistä huomiota turvallisuusasioihin. Tunninpitäjällä on voimassa oleva EA-kortti suoritettu. Ensiapulaukku löytyy varustehuoneesta.

Tunnit on pienryhmä tunteja max 4 ratsukkoa/ryhmä. Yksilöllinen opetus, rennossa ja leppoisassa ilmapiirissä.

Tunnit pitää SRL hyväksymä hevosharrasteohjaaja Maija jolla on voimassa oleva EA2 koulutus Tällä hetkellä Maija opiskelee Ypäjällä lisää ja tarkoitus on valmistua keväällä 2017 ratsastuksenohjaajaksi. Maija käy säännöllisesti itse valmennuksissa ja opettelee koko ajan lisää. Maijan valmentajat ovat Anna Kärkkäinen, Aira Toivola sekä Kristina Niemelä.

Loppu vuodeta 2016 mukaan astuu myös Marika Hietanen, Marika opiskelee Kemiössä hevosharrasteohjaajaksi.

Käytössä on luotettavat ponit ja hevoset sekä valaistu hyväpohjainen kenttä.Ratsastajien ja hevosten turvallisuus menee kaiken edelle. Talilla on ystävällinen, rento ja avulias ilmapiiri.Tunneilla käymme myös maastossa sekä hyppäämme puomeja/esteitä tason mukaan.

KS. hinnat hinnasto- välilehdeltä!

Tunnit maksetaan etukäteen tilille FI 85 47150010008900 (Maija Weckman) tai halutessasi saat myös laskun. Myös käteistä voi tuoda mikäli on tasaraha!

Ohjeita ratsastustunnille tulijalle :

Muista sään mukainen varustus. Pieni vesisade ei ole este ratsastustunnille.

Pakkasraja on lapsilla/alkeistunneilla -10 ja muilla -20 astetta.

Voit tuntia ennen toedustella tunnista jos olet asiasta epävarma!

Haluamme että opit myös hevosmiestaitoja joten toivomme että osallistut myös ennen tuntia hevosen kuntoon laittamiseen ja hoitamiseen kuin myös tunnin jälkeen. Saavuthan siis ajoissa paikalle (mielellään puoli tuntia aiemmin).

Tallilta saat lainaan kypärän. Hanskat ja korolliset tukevat kengät olisi hyvä olla omasta takaa.

Kaiken tasoiset ratsastajat ovat tervetulleita, olit sitten jo kokeneempi tai vasta-alkaja, lapsi tai aikuinen.

Tunnit tulee peruuttaa viimeistään edellisenä iltana mieluiten tekstiviestillä p. 040-7707803. Mikäli peruutat tunnin samana päivänä veloitamme täyden hinnan!!!

Kaikki tuntitiedustelut Maijalle!

p.0407707803 tai

mwtalli@gmail.com

Facebookista löydät joka viikko tiedotteen ratsastustunneista sekä tallin muista ajankohtaisista asioista. Käy samalla tykkäämässä meistä!